• Home >
  • Overige producten >
  • Borstprothesen

Borstprothesen en protheselingerie

U kunt in de webshop van Louisana Bodyfashion het volledige assortiment prothese lingerie, badmode, sportkleding en nachtmode voor dames met een prothese bekijken en direct online bestellen: www.louisana.nl.

Borstprothesen

Oldekamp beschikt over een breed assortiment borstprothesen. Omdat elke vrouw anders is, bieden wij verschillende soorten en modellen in lichte en donkere huidskleuren aan. Onze mammacare adviseuses helpen u graag met het kiezen van de meest geschikte prothese, voor de korte of lange termijn. Een goede prothese kiezen kost tijd en die maken wij graag voor u vrij. In een persoonlijk gesprek komt alle informatie aan bod en staan uw wensen en vragen centraal.


Lingerie en badmode

Wij bieden ook een uitgebreide collectie lingerie en badmode aan, speciaal geschikt voor dragers van een borstprothese. Hierdoor kunt u genieten van goede steun en maximale bewegingsvrijheid. De collectie heeft voor elk wat wils: van sportief tot klassiek en van functioneel tot elegant.
"Je wilt niet in de wereld van borstkanker verzeild raken, maar als je dat toch gebeurt en je bij Oldekamp terecht komt, dan voel je je gehoord en begrepen. Ik zag de zon weer schijnen toen ik de deur uit liep."

Erkende specialist

Oldekamp is erkend door de Stichting Erkenningsregeling Leveranciers Medische Hulpmiddelen. Dit betekent dat u bij ons kunt rekenen op deskundig advies en producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Alle mammacare adviseuses hebben de landelijke opleiding van SEMH gevolgd, waardoor ze specialist zijn in het aanmeten en advies geven over borstprothesen en prothese lingerie.


Louisana Bodyfashion

Ons zusterbedrijf Louisana Bodyfashion te Rotterdam is een speciaalzaak voor lingerie, badmode, nachtmode en sportkleding voor vrouwen die een borstprothese dragen. De medewerkers van Louisana zijn ervaringsdeskundigen, zodat zij als geen ander weten waar u mee te maken heeft en wat uw wensen zijn. In de webshop van Louisana kunt u het assortiment lingerie, badmode, sportkleding en nachtmode bekijken en direct bestellen: www.louisana.nl.


Koop uw aanvullende artikelen online op
Bestel direct uw sportkousen op
Bestel borstprothesen en protheselingerie bij