Specialist in elastische kousen: Oldekamp Medisch

Al meer dan 40 jaar toonaangevend specialist op vele gebieden en het meest herkenbaar door elastische kousen (steunkous). Onze producten kunnen uitkomst bieden bij vele verschillende aandoeningen. Onze specialisten , vaak verbonden aan medisch specialisten, weten als geen ander waar u baat bij kunt hebben om uw klachten te verminderen.

Klachten zoals: Trombose, spataderen, open benen, eczeem of lymfoedeem. Voorkomen is uiteraard beter dan genezen, maar de producten van Oldekamp kunnen uw leven een stuk aangenamer maken. Ook tijdelijke blessures, opgelopen tijdens het sporten, worden makkelijker en sneller opgelost met producten als sportkousen, sportbraces of bandages.

Oldekamp ook voor Borstprotheselingerie

Naast de elastische kousen en toebehoren is Oldekamp ook gericht op borstprothesen en de bijbehorende borstprotheselingerie en badmode. Via een mammacare-verpleegkundige van een ziekenhuis komt een borstkankerpatiënte in aanraking met mogelijkheden om een borstprothese aan te laten passen. Borstprothesen stellen andere eisen aan lingerie en badmode. Daar is Oldekamp zich heel bewust van.

Oldekamp blijft innoveren op elk gebied. Denk hierbij aan de nieuwste compressietherapie, speciaal voor veneuze aandoeningen en lymfeoedeem. De gecertificeerde specialisten van Oldekamp kunnen u hierover informeren.