Welkom bij Oldekamp Medisch

Oldekamp Medisch is al meer dan 40 jaar toonaangevend specialist op het gebied van therapeutische elastische kousen (steunkousen). Onze producten bieden uitkomst bij trombose, spataderen, open benen, eczeem, lymfoedeem en veel andere aandoeningen. U kunt bovendien bij ons terecht voor sportcompressiekousen, sportbandages en steunzolen.

Het gaat om u en uw gezondheid
Bij Oldekamp staat u centraal en alles is er op gericht u de oplossing te bieden die het beste bij u past. Wij bieden u niet alleen een medisch verantwoorde oplossing, maar vooral ook een goed product met een advies op maat. Onze producten zijn modern en mogen gezien worden.

Borstprotheselingerie
Naast de elastische kousen en toebehoren is Oldekamp ook gericht op borstprothesen en de bijbehorende borstprotheselingerie en -badmode.

Samenwerking staat voorop
Wij werken met een team gespecialiseerde mensen die voor elke situatie een oplossing kunnen vinden. Oldekamp werkt nauw samen met diverse artsen, medisch specialisten, fabrikanten en verzekeraars. Ook in de contacten met deze partijen mag u van Oldekamp ondersteuning en service verwachten.

Vestigingen en aanmeetpunten
U bent van harte welkom bij een van onze vestigingen of op ons spreekuren in een van de samenwerkende ziekenhuizen en andere aanmeetpunten. Onze specialisten (bandagisten) staan voor u klaar. U kunt ons of een van onze partners door het hele land vinden. Deze landelijke dekking maakt ons marktleider en daar zijn we trots op!